Over mij

Ik ben Evelyn van Beem (1964). Mensen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling is een rode draad in mijn leven en geeft mij energie.

Het kan soms ontzettend lastig zijn om écht te weten wie je zelf bent en welke keuzes voor je werk- of privéleven bij jou passen. Misschien is dat ook de reden dat je mijn website bezoekt.

Woorden die bij mij passen:
Energiek, Doortastend, Warm, Confronterend met zorg, Concreet

EvB (6)

Mijn verhaal

Zelf heb ik in 2017 mijn bakens flink moeten verzetten. Fysiek en mentaal. Door een erfelijke ziekte hielden mijn nieren op met functioneren. Gelukkig kon ik een nier van mijn partner ontvangen. Er was weer toekomst voor ons samen en voor de dingen die ik graag doe: gesprekken met vrienden, koken, tuinieren en (verre) reizen maken. De transplantatie verliep goed. Helaas bleef ik last houden van heftige zenuwpijnen. Daardoor was ik niet meer in staat om fulltime te werken. Ik werd gedwongen om weer te kijken naar wat voor mij belangrijk is in het leven, wat mijn talenten zijn en welke nieuwe toekomstperspectieven er bij mij pasten.

Ervaring

Ruim 23 jaar heb ik coachend leiding gegeven in de zakelijke dienstverlening en bij de overheid als afdelingshoofd van het sociaal domein. Mensen ondersteunen in hun ontwikkeling gaf mij altijd veel werkplezier. In mijn eigen leven heb ik ervaren dat ik krachtige keuzes kan maken en in staat ben de regie te pakken in mijn leven en werk. Het is geweldig om al deze ervaring en mijn kennis van de ODC- methode nu als coach te mogen gebruiken om veranderingen bij anderen in gang te zetten.

Hoe ik werk

In mijn coaching gesprekken bied ik je geen kant-en-klare oplossingen. Jij bent zelf verantwoordelijk voor je leerproces. Wel help ik je om op zoek te gaan naar antwoorden op je vragen en uit te vinden wat je wilt in je werk- en privéleven en waarom je dat wilt. Zodat je uiteindelijk weer met energie verder kunt.

Mijn stijl van coachen kenmerkt zich door gedrag inzichtelijk te maken, te spiegelen, opbouwend te confronteren, te inspireren en uit te gaan van de eigen verantwoordelijkheid en het talent bij de ander. Zonder oordeel over goed of fout. Ik ben nieuwsgierig naar de kracht en mogelijkheden van mensen om nieuwe richtingen te kiezen. Voor mezelf heb ik dat ontdekt, maar hoe werkt dat bij anderen?

Ik help je om inzicht te krijgen in wie je bent en wat goed bij je past.

Geïnteresseerd?
Dan nodig ik je van harte uit contact met mij op te nemen.