Wat anderen zeggen

“Evelyn is voor mij erg belangrijk (geweest) in mijn persoonlijke ontwikkeling, zowel zakelijk als privé. Met behulp van de unieke ODC-meting en de coaching op maat van Evelyn heb ik beter inzicht gekregen in waar mijn kracht ligt zodat ik die nóg krachtiger kan inzetten.
Daarnaast heb ik inzicht gekregen in mijn ontwikkelpotentieel om zo verder te kunnen groeien. 

En misschien wel het belangrijkste: ik zie nu veel duidelijker waar mijn energielekken en pijnpunten zitten (mijn kwetsbare, aangeleerde stuk) in mijn gedrag. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik enorme stappen heb kunnen zetten en hier nog dagelijks mee ‘oefen’ en mezelf blijf ontwikkelen.

Evelyn is een doortastende coach door haar manier van doorvragen. Ze is enthousiast, warm en positief. Ze kan op de rem trappen wanneer dit nodig is en je even stil zetten. Ze kan vol begrip en zonder oordeel naar je luisteren.
Door haar grote ervaring in het (coachend) leidinggeven in het bedrijfsleven kan Evelyn snel en praktisch met je meedenken in lastige situaties.
Ik ben uiteindelijk zo’n fan geworden van de ODC-meting en de bijbehorende reflectie van Evelyn dat we dit binnen ons hele bedrijf/team hebben ingezet.
Zo krijg je meer zicht (als collega en als leidinggevende) op het ontwikkelpotentieel van je team en hoe je hierin het beste kunt sturen om iedereen te laten groeien.
Daarnaast zetten wij deze tool ook in bij sollicitatieprocedures. We hebben hier al veel goede ervaringen mee gehad.

Ik gun iedereen een Evelyn (ook al is er maar één zoals zij), die je helpt en stimuleert op alle vlakken in je ontwikkeling!”

Business Unit manager

“ Evelyn is een warme persoonlijkheid die rust uitstraalt en bij wie ik mij op mijn gemak voel. Ze is scherp en goed in staat om mij op een opbouwende wijze een spiegel voor te houden op mijn eigen gedrag en (onbewuste) gedachten. Hierbij maakt ze gebruik van het ODC model.

Door de gesprekken met Evelyn ga ik beter nadenken over waar ik mijn energie en tijd wel en niet in wil steken. Ook word ik zekerder over waar mijn krachten en talenten liggen.

Ik ging iedere keer naar huis met een goed gevoel en een hoop stof om over na te denken”

Beleidsadviseur sociaal domein

“Evelyn heeft mij fantastisch geholpen. De ODC meting gaf mij meer inzicht in mijzelf en mijn eigen gedrag.

Het belangrijkste vond ik dat het mij specifieke ontwikkelpunten gaf door eigenschappen te benoemen die ik wel bezat, maar nog onvoldoende gebruikte en nog in kon groeien. 

Hiermee ben ik samen met Evelyn aan de slag gegaan. Door veel te praten en te oefenen met mijn ongebruikte kwaliteiten meer in te zetten ben ik zowel op professioneel als persoonlijk vlak gegroeid en gaat samenwerken met collega’s en het aansturen van projecten mij nu beter en makkelijker af.

Evelyn liet mij vooral zelf zoeken naar antwoorden en stuurde mij alleen in de juiste richting als dat nodig was, daar zocht ze dan tools en oefeningen bij. Het vanuit mijzelf op zoek gaan naar antwoorden en ontwikkeling heb ik als erg prettig ervaren. Er is veel dat je zelf kunt doen en jezelf aanleren, maar om jezelf echt verder te ontwikkelen heb je soms een beetje ondersteuning nodig. 

Evelyn voelt precies aan wat er nodig is en kan die ondersteuning bieden”

Projectleider

“Tijdens onze telefonische kennismaking had Evelyn mij verdrietig van hulpeloosheid aan de lijn …. achteraf een goede test. De warme en aandachtige wijze waarop ze mij toen te woord stond, bleek ook een warm bad tijdens onze latere sessies. Zeer geduldig, slim en met humor, wat een mooi mens.

Binnen de organisatie waar ik werkte was het een en ander aan de hand en dat had een enorme impact op mij. Tijdens mijn coach traject was Evelyn niets te gek en bleek dat ze enorm goed typetjes kan nadoen! Zo hebben we samen heel wat situaties nagespeeld om mij te laten inzien hoe ik er vanuit mijn kracht op had kunnen reageren in plaats van vanuit mijn schaduw.

Daarnaast hebben we situaties geoefend die ik nog aan moest gaan: hoe ik die vanuit mijn natuurlijke talent kon benaderen. Dit heeft mij zoveel zelfvertrouwen gegeven, zoveel twijfels weggenomen. Ik gebruik dit nog dagelijks. “Hartelijk dank Evelyn!”

HR-adviseur

“Doorleren, ontwikkelen en jezelf beter leren kennen is voor iedereen belangrijk.

Jezelf beter leren kennen lijkt makkelijker dan je vaak denkt.

Na zoveel jaar werk en levenservaring denk je dat je jezelf wel kent. Dit dacht ik zelf ook. Toch blijven er altijd vraagtekens in je hoofd of dit het wel is… en dan komt de sleur.

De ODC-meting is een korte meting waaruit een grote hoeveelheid informatie over jezelf komt. Evelyn heeft mij fantastisch geholpen om dit allemaal te begrijpen en te kunnen gebruiken. Evelyn heeft mij de zekerheid gegeven in mijn kwaliteiten die mij beter maken in mijn werk en opleiding.

Ik kan iedereen een ODC-meting en coach traject van Evelyn aanraden. Het is voor iedereen handig om te weten waar je echt goed in bent, het bewust maken waar je beter in kan worden en vooral de dingen die je niet leuk vindt uit te laten besteden aan iemand die dat veel beter kan dan jijzelf.”

Leidinggevende Trainer

“ Tijdens mijn sessies met Evelyn ben ik constant uitgedaagd om mijzelf verder te ontwikkelen.

Evelyn is een fijne gesprekspartner die mij goed heeft laten nadenken over mijn doen en laten waardoor ik zowel op persoonlijk, als op werk verder gegroeid ben. 

Zij heeft mij geleerd om energie te krijgen uit situaties die mij normaal gesproken veel energie kosten”

Programmeur

“ Het feit een coach te hebben die met mij stilstaat bij de vraagstukken en spiegelt, is een cadeau wat mij helpt in mijn eigen ontwikkeling.

De tool ODC was nieuw voor mij, maar het gegeven dat ik met de uitkomsten het gesprek aanging gaf mij een mooi middel om te kijken wat goed gaat, en waar mijn talenten zitten en waar ik vandaan moet blijven.

Dit kwam steeds terug in de gesprekken en maakte dat ik stappen kon zetten en inzicht kreeg in mijn talenten en potentiele kracht kon inzetten”

Afdelingshoofd overheid

“ Ik heb met behulp van de ODC tool en de coaching van Evelyn meer zicht gekregen op de valkuilen die ik heb en meer inzicht gekregen in de onderbouwing van mijn sterke kanten.

Vooral de onderbouwing heeft mij geholpen inzicht te krijgen in mijn eigen handelen.

Evelyn coacht op een prettige en doortastende manier en schuwt de confrontatie niet.

Erg prettig en ook bijzonder knap is hoe zij op basis van de ODC en haar verstand van zaken weet te achterhalen waar mijn belemmeringen vandaan kwamen”

Accountmanager

“ Samen met Evelyn heb ik aan de hand van mijn ODC meting geleerd mijn pijnpunten te herkennen en vervolgens om hier actie op te ondernemen.

De manier waarop Evelyn in dit proces mijn gedrag doorzag, mij heeft kunnen uitdagen en mij duidelijke opdrachten heeft meegegeven hebben ervoor gezorgd dat ik in een korte tijd enorme stappen heb kunnen maken, zowel op werk als privé. De fijne en eerlijke gesprekken hebben mij vanaf het begin van de coaching enorm geholpen om open te zijn en volledig het proces te vertrouwen, dat was erg fijn”

Programmeur

“ Door de coaching van Evelyn heb ik meer inzicht gekregen hoe ik mijn energie lekken beperkt kan houden en hoe ik mijn sterke punten en potentieel sterke punten meer op de voorgrond kan laten treden door een stukje zekerheid die ik hiermee heb gekregen vanuit de coaching.

In het werk pak ik meer mijn rol en weet ik mijzelf beter op de voorgrond te plaatsen omdat ik weet wat mijn kwaliteiten zijn”

Kortom, erg tevreden en zeer positieve ervaring van mij als young professional.”

“Ik voelde mij direct op mijn gemak bij jou, veilig. Je bent warm en ik kan iedere keer weer landen.

Je kunt de situaties uit mijn leven direct kopppelen aan mijn ODC profiel, waar door je veel meer diepgang kan geven en ik beter snap wat er gebeurt, waarom dat zo is en wat ik ermee kan doen, welke keuzes ik heb.

Er vielen zoveel kwartjes tijdens de sessies, fijn dat je dat ziet en mij de tijd geeft om dingen op te schrijven

Management consultant

“ Een aantal zaken in jouw manier van coachen heeft mij geholpen, je open en betrokken uitstraling. Je bent in staat om mij veilig te laten voelen zodat ik ook de achterliggende patronen durf te onderzoeken en benoemen. Je bent direct op een niet veroordelende manier en stelt goede vragen.

Ik ga altijd met energie weg bij jou.

Het blijft concreet en door jouw coaching zie ik dat ik een krachtige adviseur kan zijn. Als ik nu in een valkuil stap visualiseer ik een stuur en heb ik meer concrete handvatten om mijn gedrag bij te sturen”

Beleidsmedewerker duurzaamheid

“ De coaching heeft mij bewustwording opgeleverd. Ik ben een stuk relaxter hierdoor geworden en de gesprekken hebben mij ook meer zelfvertrouwen gegeven.

Ik focus nu op de zaken die ertoe doen!

De gesprekken waren vanaf het begin heel fijn en soms ook confronterend.

Dat laatste was nodig om los te komen van een aantal “onverwerkte zaken”.

Zolang ik dat gen plek gaf en het maar bleef opborrelen was er nog geen ruimte voor mijn eigen doelen.

Het gaf mij een enorme boost om aan mijzelf te werken.

Het is merkbaar zowel in werk als privé.

Project assistent
“ Evelyn heeft mij met haar kennis en fijne persoonlijkheid geholpen om mij bewust te worden van mijn te ontwikkelen competenties en te focussen op mijn krachten aan de hand van het ODC model. De uitkomsten van het model vond ik exact overeen komen met mijn persoonlijkheid en zeer verhelderend. 
Evelyn stelt goede vragen waardoor ik aan het denken ben gezet en mijzelf beter heb leren kennen op professioneel gebied. 
Ze legt de vinger in mum van tijd op de zere plek en wist mij vervolgens op een positieve manier bewust te maken van het inzetten van mijn kracht. 
De tips/oefeningen die zij meegeeft om in de praktijk toe te passen zijn uitdagend, maar tegelijkertijd heel behapbaar waardoor ik in kleine stappen buiten mijn comfort zone kon treden. Hier heb ik veel van geleerd. 
Evelyn geeft mij het gevoel dat zij heel goed weet wie en hoe ik ben, wat ik kan en wat ik nodig heb. Daarmee heeft zij een grote bijdrage geleverd aan mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. 
Haar manier van coachen, haar persoonlijkheid en de impact die zij heeft gemaakt zullen mij altijd bij blijven! “ 
event-en project manager
“Wat mij vooral aanspreekt in Evelyn als coach is dat zij, in tegenstelling tot veel andere coaches, werkervaring heeft in het bedrijfsleven.
Om die reden nam ik haar advies ter harte omdat het realistisch was en ook daadwerkelijk toepasbaar in in de praktijk.
Doordat ik mij bij Evelyn volledig op mijn gemak voelde, durfde ik het aan om open te zijn over waar ik dagelijks tegenaan loop en waar mijn angsten liggen.
Evelyn gaf mij via het ODC model inzichten in mijn gedrag en wist vanuit de ervaringen in mijn leven waar ik mijzelf nooit bewust van was, de vinger op de herkomst van mijn hulpvraag te leggen.
Met als gevolg zowel in mijn werk als privé een aantal positieve veranderingen en bewustwordingen in mijn doen en laten.
Elke keer keek ik er weer naar uit om naar de afspraak te gaan.“ 
Projectmanager

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?