Coaching

Ben je toe aan meer focus op je natuurlijke talenten of wil je af van zaken die je energie kosten of stress geven?

De coaching is door het gebruik van de ODC meting diepgaand, concreet en versnelt het coachingsproces.

De inzichten en handvatten die ik je aanreik zorgen ervoor dat je meer concreet je talent en potentieel inzet waardoor stress verdwijnt en je meer energie krijgt.

Mijn aanbod

ODC meting

Incl. terugkoppel gesprek

Ben je toe aan een snel inzicht in je natuurlijke talenten en wil je je weten waar je energie verlies van krijgt?

Je krijgt een ODC meting en een terugkoppeling van 1,5 uur 
Het ODC dashboard met de uitgebreide toelichting geeft je inzicht in je persoonlijke kracht en energielekken en wat je eraan kunt doen.
 
Na een half jaar krijg je van mij kosteloos een refresh meting en een gesprek van 1,5 uur om de resultaten te bespreken.
Investering ODC meting + terugkoppel gesprek van 1,5 uur:
€ 412,00 excl. 21% btw

ODC meting met intensief half jaar coach traject

Ben je toe aan meer focus op je natuurlijke talenten en wil je af van zaken die je energie kosten of stress geven?

De coaching is diepgaand en de inzichten en handvatten die ik je aanreik zorgen ervoor dat je meer je talenten en je potentieel leert inzetten. Hierdoor verdwijnt je energie verlies en krijg je meer energie.

We werken met dagelijkse praktijk casuïstiek en gerichte oefeningen om met je nieuwe gedrag te experimenteren. Vooral de heldere scheiding tussen je natuurlijke kracht en je aangeleerde competenties wordt duidelijk. Het zorgt ervoor dat je krachtige stappen zet en keuzes gaat maken.
 
Je krijgt een ODC meting en 6 gesprekken van 2 uur met een frequentie van 3 à 4 weken gedurende ruim een half jaar.  Na één jaar krijg je van mij kosteloos een refresh meting en een gesprek om de resultaten van je inspanning te bespreken.
Investering ODC meting en 6 gesprekken:
€ 1935,00 excl. 21% btw

Strippenkaart

Heb je na de ODC meting met het terugkoppel gesprek of na het intensieve half jaar traject behoefte aan losse coach gesprekken?

Omdat je merkt dat de dagelijkse praktijk weerbarstiger blijkt of omdat je in een andere baan of rol zit of je je verder wilt professionaliseren. Dan adviseer ik je om met een strippenkaart te werken voor bijvoorbeeld 2, 4, of 6 gesprekken. Deze kun je inzetten op de momenten die voor jou cruciaal zijn.
Investering strippenkaart (per gesprek van 2 uur):
€ 290,00 excl. 21% btw
Ben je particulier en wil je graag een ODC meting met terugkoppeling of heb je interesse in de coaching, maar is de prijs een drempel voor je?
Stuur mij dan een mailtje, dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat is een ODC meting?

Lees hier meer over hoe een ODC meting werkt.